ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δύσκολος μήνας για δανεισμό και ο Μάιος

Δημοσίευση: 15 Απρ 2010 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Δεν πρόκειται ποτέ να ανακοινώσουμε κόκκινη γραμμή. Είναι προφανές ότι παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα την κατάσταση, τη δυναμική της δήλωσε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη εκπομπή "Press" στη ΝΕΤ.
Μπορείς να βγεις και να δανειστείς με ένα υψηλό επιτόκιο, περιμένοντας ότι αυτή σου η πράξη θα ρίξει τα επιτόκια. Πρέπει να ξέρεις τι έχεις μπροστά σου ακόμα, αν δηλαδή έχεις τελειώσει με το δανεισμό μέχρι τον Μάιο, τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Γιατί θυμίζω ότι ο δύσκολος μήνας δανεισμού ήταν ο Απρίλιος. Ο Απρίλιος ήταν γύρω στα 13 δισ. και ήταν ο πιο δύσκολος μήνας του χρόνου. Τον έχουμε περάσει τον Απρίλιο. Τώρα έχουμε τον Μάη μπροστά μας που είναι γύρω στα 12 δισ., ο δεύτερος πιο δύσκολος μήνας, ανέφερε ο υπουργός.
Αν περάσει ο Μάιος, τότε η αγορά δεν περιμένει πια, η Ελλάδα φεύγει η προσοχή της, γιατί η Ελλάδα πια δεν έχει μετά το ίδιο βάρος τους επόμενους μήνες. Άρα, η απόφαση αυτή, για το πότε ενεργοποιεί το μηχανισμό, είναι μια απόφαση που δεν παίρνεται καταρχάς μόνο με βάση τα spreads. Δεν παίρνετε μόνο με το που είναι το spread σήμερα. Είναι μία ευρύτερης σημασίας και εμβέλειας απόφαση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass