ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Με νέες επενδύσεις η Exalco στην πΓΔΜ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
Τα εγκαίνια των νέων αποθηκευτικών χώρων της λαρισαϊκής εταιρίας Exalco, στην πΓΔΜ, πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στην πόλη Stip, όπου και πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, παρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρίας και συνεργατών της στη γειτονική χώρα. Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Βιοκαρπέτ, στον οποίο ανήκει η Exalco, την τελευταία δεκαετία έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν τα 80 εκατ. ευρώ, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν στον μεταλλουργικό κλάδο, για την αύξηση της παραγωγής και της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της δομής του κόστους.
Η ταχεία άνοδος της κερδοφορίας του μεταλλουργικού κλάδου τα προηγούμενα χρόνια ήταν αποτέλεσμα της αυξημένης παραγωγής, της δημιουργίας νέων συστημάτων αλουμινίου, της μείωσης του κόστους παραγωγής και της διεύρυνσης του πελατολογίου τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε εκείνες του εξωτερικού.
Το «παρών» στην τελετή των εγκαινίων, αλλά και στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε, από τον όμιλο Βιοκαρπέτ έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος και διευθυντής Εξαγωγών, Γεώργιος Καντώνιας, ο διευθύνων σύμβουλος και διευθυντής Αγορών, Ιωάννης Καντώνιας, ο διευθυντής Πωλήσεων Εξωτερικού, Παναγιώτης Αργυρόπουλος και το στέλεχος Διοίκησης Εξαγωγών, Ηλίας Κακογεώργος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τεχνικά και εταιρικά θέματα, καθώς και για τη θετική πορεία της εταιρείας στον κλάδο του αλουμινίου. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο ενημερώθηκαν για όλα τα συστήματα της εταιρίας, ενώ έμφαση δόθηκε στις σειρές ανοιγόμενων συστημάτων ALBIO 108 και ALBIO 109, όπως και στη σειρά υαλοπετάσματος ALBIO 130. Να σημειωθεί ότι η Exalco συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την προσπάθεια για την ανάπτυξή της σε χώρες του εξωτερικού, αψηφώντας κάθε εμπόδιο της παγκόσμιας κρίσης.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass