ΑΠΟ 50%-75% Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ADSL ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Επιδοτούμενη ευρυζωνικότητα για όλους μέσω της ΚτΠ

* Τα προγράμματά της παρουσίασε σε εκδήλωση η Hellas on line

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2008 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Τα επιδοτούμενα προϊόντα και υπηρεσίες της, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του ΕΠ «Κοινωνία της Πληροφορίας», παρουσίασε η Hellas on line, στο περιθώριο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λάρισα. Σύμφωνα με το διευθυντή marketing, Αντώνη Τζωρτζακάκη, η εταιρία έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη του μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών στη Λάρισα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ μέχρι τα τέλη του 2008 θα έχει παραδώσει περισσότερο από το 60% του έργου που της έχει ανατεθεί από την ΚτΠ για την Κεντρική Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά στην παροχή 12μηνης επιδότησης για χρήση ευρυζωνικών συνδέσεων –εν προκειμένω συγκεκριμένων εμπορικών πακέτων της hol, με την επιδότηση να είναι για τις γενικές κατηγορίες πληθυσμού και επιχειρήσεων στο 50%, ενώ για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ) να φτάνει στο 75% της αρχικής τιμής. Υπογραμμίζεται ότι η επιδότηση διαρκεί για ένα χρόνο, ενώ στη συνέχεια η παροχή της υπηρεσίας πληρώνεται βάσει της γενικής τιμολογιακής πολιτικής της hol.
Τα επιδοτούμενα «πακέτα» της εταιρίας είναι τα hol adsl και hol double-play. Το βασικό επιδοτούμενο πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστο adsl internet έως 6 Mbps, εξοπλισμό πρόσβασης, ηλεκτρονικό υπολογιστή (H/Υ), υπηρεσία εκπαίδευσης, αλλά και πρόσθετες υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές (μεταξύ άλλων static IP, PC anti-virus), όπως διατείνεται η εταιρία. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο της εταιρίας (www.hol.gr), όπου μπορούν και να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα συνδέσεων στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας στην περιοχή τους.
Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης, ο διευθυντής πωλήσεων της hol, Σπύρος Βασιλάκης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα κανάλια πωλήσεων για τη διάθεση των προϊόντων της Hellas on line, όπως μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, door-to-door πωλήσεις, online πωλήσεις.
ΕΡΓΟ
Υπενθυμίζεται ότι η Hellas on line έχει ξεκινήσει να υλοποιεί το έργο που της έχει ανατεθεί για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας στην ελληνική περιφέρεια παραδίδοντας ήδη μεγάλα τμήματα του έργου στις δύο από τις τρεις περιοχές που έχει αναλάβει. Πρόκειται για τις περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Τα επιδοτούμενα προγράμματα προσφέρονται στις ευρύτερες περιοχές των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Βοιωτίας, Πιερίας και Εύβοιας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass