ΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τον Οκτώβριο η 22η Infosystem

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Στις 2 Οκτωβρίου 2008 ανοίγει τις πύλες της η σημαντικότερη διεθνής ετήσια έκθεση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας Infosystem, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και είναι πλήρως ανανεωμένη σε δομή, προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα εκθέτες και επισκέπτες.
Η Infosystem είναι η μοναδική έκθεση που παρουσιάζει πλήρως το σύνολο της ψηφιακής τεχνολογίας και των λύσεών της, τόσο ως προς την καταναλωτική πλευρά της (business 2 customers) όσο και ως προς την επιχειρηματική (business 2 business). Η φετινή, 22η Infosystem, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, διαχωρίζει τα εκθέματά της όχι με βάση τα χαρακτηριστικά τους αλλά το σε ποιον απευθύνονται.
Στο πλαίσιο αυτό, η διοργανώτρια εταιρία έχει δημιουργήσει τις εξής θεματικές ενότητες: Personal & Fun (ψηφιακή ψυχαγωγία και πρωτάθλημα gaming), Telecommunications (τηλεπικοινωνιακό υλικό και υπηρεσίες), Business Selections (τεχνολογική υποστήριξη της επιχειρηματικότητας) και Public Sector Selections (εταιρικές λύσεις για το Δημόσιο τομέα).
Δύο νέοι πόλοι ενδιαφέροντος αναμένεται ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού της έκθεσης. Πρόκειται για το «Future Park» –ως προς το B2C (Business to Consumers) τμήμα της, και το Partenariat για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ως προς το B2B (Business to Business) τμήμα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνεται «Future Park», το οποίο επικεντρώνεται στο Gaming και την ψυχαγωγία. Στο πλαίσιό του θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τεχνολογίες και οι νεότερες εκδόσεις, ενώ τους επισκέπτες θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Το Furute Park αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πόλους ενδιαφέροντος της ανανεωμένης 22ης Infosystem.
Επιπλέον, στη φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα ένα δυναμικό Partenariat, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με έμφαση στις επιχειρήσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το κλείσιμο των συναντήσεων μεταξύ εκθετών-επισκεπτών έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο μέσω του Internet, στην ιστοσελίδα www.expopartnariat.gr, με τη χρήση ειδικού λογισμικού ή τηλεφωνικά -χωρίς χρέωση- στο 800-800 40 40. Στο πλαίσιο της 22ης Infosystem θα πραγματοποιηθεί και το 14ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν στην Ψηφιακή Σύγκλιση και στη συνεργασία Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα, σε θέματα ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού και της Τουριστικής Ανάπτυξης με Ψηφιακές Εφαρμογές, στις λύσεις ασφάλειας στο Διαδίκτυο και τις Επιχειρήσεις, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σύγκλιση κινητής τηλεφωνίας και Διαδικτύου και τις εφαρμογές ηλεκτρονικής επιχειρηματικής δράσης (e-business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass