ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 78 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ "ΠΑΓΩΣΕ"

Με υπόμνημα η απολογία της πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 8:05

Δια υπομνήματος και όχι αυτοπροσώπως απολογήθηκε χθες η πρώην γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου στους οικονομικούς εισαγγελείς. Η κ. Σαββαΐδου κλήθηκε προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της απιστίας στην υπηρεσία, αναφορικά με πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία και "πάγωσε " με απόφασή της για επανέλεγχο. Η κ. Σαββαΐδου την περασμένη εβδομάδα είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την υπεράσπισή της και σήμερα επέλεξε να απολογηθεί δια υπομνήματος που παρέδωσαν στους εισαγγελείς οι συνήγοροί της.

Η απόφαση της κ. Σαββαϊδου φέρεται απλώς να "πάγωσε" επ' αόριστον το πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά απ' αυτήν ο επανέλεγχος φέρεται να βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Αύγουστο μέσω ιστοσελίδας και ενέπλεκε την γ.γ. Δημοσίων Εσόδων στον επανέλεγχο του προστίμου ενώ η υπόθεση της συγκεκριμένης εταιρίας έχει παραπεμφθεί και στη Δικαιοσύνη ως τοκογλυφία με εμπλεκόμενο μάλιστα στην υπόθεση πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. Η δίκη πάντως για την υπόθεση αυτή βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass