ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ «INDONNATIΟN»

Μουσικό σεργιάνι με άρωμα γυναίκας

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:31

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο “InDONNAtiόn” του Δημοτικού Ωδείο Λάρισας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, παρουσιάζει στις 23 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. μια πρωτότυπη μουσική παράσταση σε μουσική διεύθυνση του μαέστρου Δ. Κτιστάκη, στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Το ιδίωμα – highlight της παράστασης αποτελεί ο μοναδικός συνδυασμός μουσικής και χορογραφημένης          κίνησης!

Πρόκειται για ένα μουσικό «ταξίδι» με στάσεις σε τραγούδια «σταθμούς» της νεώτερης και σύγχρονης ξένης και ελληνικής μουσικής. Ξεκινώντας από τραγούδια εμπνευσμένα από την κλασική μουσική, το ταξίδι συνεχίζεται με δημοφιλείς μπαλάντες και τραγούδια από κινηματογραφικά soundtrack, τραγούδια γκόσπελ, τζαζ, ποπ, αλλά και συνθέσεις νέων δημιουργών. Με νεανική διάθεση 40 γυναίκες συμπράττουν επί σκηνής και ερμηνεύουν μοναδικά Queen, Χατζιδάκι, Cristina Aguilera, Eric Clapton και Abba!

Ο τίτλος της συναυλίας είναι εμπνευσμένος από το θρυλικό τραγούδι του συγκροτήματος των Queen “Bohemian Rapsody” -το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα- σε συνδυασμό με την λέξη “Donna”που υπογραμμίζει τη γυναικεία ταυτότητα της μουσικής παράστασης.

Η επιμέλεια της κίνησης ανήκει στην ταλαντούχα χορογράφο Φαίη Σούκου και guest χορευτής είναι ο Ηλίας Μπαγεώργος. Η πιανίστρια Φρόσω Αστ. Κτιστάκη συνοδεύει στο πιάνο, ενώ μικρό ορχηστρικό σύνολο αποτελείται από τους Σπύρο Παππά (κιθάρα) και Γιάννη Μακρυγιάννη (κρουστά).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ (κανονικό) και 5 ευρώ (μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων) και η προπώλησή και κράτηση θέσεων γίνεται στο τηλέφωνο 6955 -995161 ενώ το ταμείο στο ΔΩΛ θα λειτουργεί από σήμερα Πέμπτη έως το Σάββατο 23 Μαΐου (11 π.μ.-2 μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass