Αφιέρωμα στον Κορεάτικο Κινηματογράφο

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2016 19:17

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στα πλαίσια του  8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας,  αφιέρωμα στον Κορεάτικο Κινηματογράφο σε συνεργασία με την πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα και την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα. Το αφιέρωμα θα φιλοξενηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας –Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει προβολές ταινιών οι οποίες παραχωρήθηκαν από την Πρεσβεία της Κορέας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου  7μ.μ. προβολή της ταινίας  «Front Line». Πριν από την προβολή η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ και η διεύθυνση της Δημοτικής Πινακοθήκης θα υποδεχθούν εκπροσώπους της Κορεάτικης Πρεσβείας οι οποίοι αφού ξεναγηθούν στους χώρους της Πινακοθήκης θα προλογίσουν την ταινία.

Στη συνέχεια στο φουαγιέ της Πινακοθήκης θα εκτεθούν προϊόντα της Νότιας Κορέας σε μια κίνηση της Πρεσβείας να γνωρίσουν οι προσκεκλημένοι και οι θεατές, συνήθειες της χώρας τους.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου  το αφιέρωμα θα συνεχισθεί με την προβολή δύο ταινιών μεγάλου μήκους. Πρόκειται για τις ταινίες :

6:30μ.μ. «Shiri»   και  8:30μ.μ. «Tae Guk Gi: The Brotherhood of War» ΄. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ / artfools Λάρισας, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και έχει την στήριξη του Δήμου Λαρισαίων, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Erasmus + , ΤΕΙ Θεσσαλίας και Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας. Συνεργάζονται οι φορείς: Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, Σωματείο Εικαστικών Λάρισας «8», Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας , Εταιρεία Ελλήνων σκηνοθετών, Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Λάρισας και το Λογοτεχνικό περιοδικό «Θράκα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass