«Οι κούκλες και ο άνεμος»

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2016 19:18

 

 

Το ΝΗΜΑ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί μια δράση θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και τους γονείς τους, με αφορμή ένα βιβλίο.

Σε κάθε συνάντηση με αφορμή ένα βιβλίο, κάθε φορά διαφορετικού Λαρισαίου συγγραφέα, τα παιδιά συμμετέχουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα θεατρικό παιχνίδι γεμάτο φαντασία, κίνηση και κέφι.

Ψυχαγωγούνται με ένα δημιουργικό τρόπο, ώστε να εμπλουτίζουν τη φαντασία τους, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, να αναπτύσσουν τη σχέση με τους γονείς, να μαθαίνουν να συνεργάζονται, να διεκδικούν, να συναισθάνονται τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων. Επόμενη συνάντηση με το παραμύθι «Οι κούκλες και ο άνεμος» της Έλενας Σταμούλη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.

Ένα κορίτσι περιπλανιέται, παρασυρμένο από τον Άνεμο και με παρέα τις πέντε κούκλες του, σ’ έναν άλλο κόσμο που ούτε καν τον φανταζόταν. Σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι θα γνωρίσει τι σημαίνει ανάγκη, φιλία, πόνος, αγάπη, αλαζονεία, γενναιοδωρία… με λίγα λόγια τι σημαίνει Ζωή!
Και θα καταλάβει ότι μόνο όταν χαρίζεις κάτι με αγάπη δεν το χάνεις ποτέ.
Μια ιστορία φανταστική για πράγματα τόσο αληθινά! Κόστος συμμετοχής: 2,5 ευρώ ανά άτομο Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων - Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία του ΝΗΜΑτος, απογευματινές ώρες (5-8 μμ) στο τηλέφωνο 2410533737.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass