ΜΕ «ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ»

«Θρυλικές» παραστάσεις

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2016 0:01

 

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου» με το θρυλικό αναγνωστικό του Ζαχαρία Παπαντωνίου «Τα Ψηλά Βουνά» που διασκεύασε για το Θέατρο και σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος. Τα σχολεία όχι μόνο της Λάρισας αλλά και άλλων πόλεων έχουν κυριολεκτικά «ξεσηκωθεί» και παρακολουθούν οργανωμένα κάθε μέρα την παράσταση που κέρδισε τον ενθουσιασμό των μικρών και μεγάλων θεατών. Για να ανταποκριθεί στην προσέλευση των σχολείων, ο θίασος δίνει κάθε μέρα δύο πρωϊνές παραστάσεις. Στους μαθητές που παρακολουθούν την παράσταση, δίνεται η ευκαιρία να θαυμάσουν και τα έργα ζωγραφικής που εμπνεύστηκαν από «Τα ψηλά βουνά» οι μαθητές των εργαστηρίων της «Δημοτικής Πινακοθήκης» Λάρισας, στην διπλανή ισόγεια αίθουσα του «Μύλου του Παππά». Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν «Τα Ψηλά βουνά» σε μη οργανωμένες παραστάσεις μπορούν να τη δουν την Κυριακή 28/2 και την Κυριακή 6/3, στις 6.30 μ.μ, στο «Θέατρο του Μύλου». Αξίζει να σημειωθεί ότι την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο μαέστρος Δημήτρης Καρβούνης, το σκηνικό ο Γιάννης Κατρανίτσας και τους ρόλους παίζουν οι καταπληκτικοί νέοι ηθοποιοί: Ζαχαριάδης Χρήστος, Κλάδης Διονύσης, Κρικώνης Αστέρης, Νίνης Στέλιος, Οντος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Αλίκη Τσάκου, Φούρτζης Νικόλας.

Εισιτήρια για την παράσταση της Κυριακής 28ης Φεβρουαρίου, προπωλούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, πρωί 10 π.μ - 1 μ.μ στα Γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου», και την Κυριακή από τις 5 το απόγευμα στο ταμείο του Θεάτρου (Τηλ. 2410- 533417).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass