ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Μαθητικές συναυλίες της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2016 10:08

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχ. Μπακαλέξη

Η Μουσική Σχολή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ) παρουσίασε την τελευταία συναυλία της χρονιάς με τίτλο «Μαγεία της Κιθάρας 2».

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων, οι μαθητές της τάξης κιθάρας του Γιώργου Δραγάζη, παρουσίασαν ένα ποικίλο πρόγραμμα ελληνικής και ξένης μουσικής, παίζοντας σε μικρά ή μεγαλύτερα σύνολα. Μαζί τους σε ορισμένα κομμάτια συνέπραξαν: μικρό φωνητικό σύνολο, πνευστά όργανα και ντραμς.

Η ενορχήστρωση της συναυλίας ανήκε στον Γιώργο Δραγάζη. Την ίδια ημέρα απονεμήθηκε αποφοιτήριος τίτλος σπουδών στη μαθήτρια Αντωνία Ζησίμου της τάξης Αρμονίου της Αρετής Γκατζώνη, από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κώστα Δερλό.

Η Αντωνία Ζησίμου αποφοίτησε με βαθμό «Αριστα παμψηφεί» στις εξετάσεις του Ιουνίου 2016.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η συναυλία της τάξης πιάνου της Ευαγγελίας Ζαμπάλου στον ίδιο χώρο.

Οι παρευρισκομένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν στο πρώτο μέρος κομμάτια διάφορων κλασικών συνθετών, στο δεύτερο μέρος κομμάτια από ταινίες της Disney και στο τρίτο μέρος μερικές από τις πιο γνωστές κινηματογραφικές μελωδίες.

Το δεύτερο και τρίτο μέρος υποστηρίχθηκε φωνητικά από ένα πολύ ωραίο σύνολο μαθητικών φωνών, ενώ καθόλη τη διάρκεια των τραγουδιών προβαλλόταν αποσπάσματα των ταινιών των κομματιών που ακούγονταν.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το πασίγνωστο έργο «Το φάντασμα της όπερας» στο οποίο συμμετείχε ερμηνεύοντας τον ρόλο του φαντάσματος ο δάσκαλος της κιθάρας, Γιώργος Δραγάζης.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κώστας Δερλός, η πρόεδρος της Δ.Κ. Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου και πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass