ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Θερμό χειροκρότημα για τον «Συρανό»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2016 10:00

Καταχειροκροτήθηκε χθες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην πρεμιέρα του αριστουργηματικού έμμετρου έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Εντμόν Ροστάν στο Κηποθέατρο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Η εκπληκτική του ερμηνεία στο θρυλικό, μαγικό και καθηλωτικό ρόλο του Συρανό, του ιππότη με την τεράστια μύτη, που λόγω της ασχήμιας του ωθήθηκε να υμνήσει τον έρωτα, την φιλία, την καλοσύνη και την ταπεινότητα όσο κανείς άλλος, ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχη.

Όλος ο ρομαντισμός του 19ου αιώνα διαπνέει αυτό το έργο του Εντμόν Ροστάν, που έχει ως πρωταγωνιστή του τον πολυσχιδή Συρανό ντε Μπερζεράκ, τον ερωτευμένο μέχρι θανάτου με την ξαδέλφη του Ρωξάνη. Τρυφερός, αστείος, ξιφομάχος και ποιητής, ο Συρανό γοητεύει το κοινό.

Ο Συρανό υπό τη σκηνοθετική μαεστρία του Γιάννη Κακλέα γίνεται ένα σκηνικό υπερθέαμα με χαρακτήρες που ξεδιπλώνουν έρωτες και πάθη, σκαρώνουν ποιήματα, και αστεία, τραγουδούν και πολεμούν μεταφέροντας το κοινό σε μυρωμένες αυλές σπιτιών ως μοναστήρια καπουτσίνων και αιματοβαμμένα πεδία μαχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass