Από το Μουσικό Σχολείο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2016 10:58

 

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας η διάκριση της μαθήτριας Αναστασίας –Πηγής Χαλκιά του Ευθυμίου της Α΄ τάξης Γυμνασίου, που εισήχθη στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, το μοναδικό κρατικό ωδείο στην Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μουσικών Πανεπιστήμιων και Ωδείων καθώς και της Ένωσης Ωδείων της Μεσογείου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΥΠ.ΠΟ.Α.

H Αναστασία – Πηγή Χαλκιά έλαβε μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις (για την εισαγωγή – εγγραφή νέων σπουδαστών) στη σχολή Φλάουτου, ερμηνεύοντας: KOHLER, 12 STUDI DI MEDIA DIFFICOLTA PER IL FLAUTO, STUDI 6 και μέρος της Sonata του Mozart - Alla turca for flute.

Η πενταμελής επιτροπή απαρτιζόταν από την κ. Λόλα-Θεοδώρα Τότσιου, Διευθύντρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, τις κ.κ. Αθανασάκη Iωάννα και Χατζή Mαλάμα, καθηγήτριες Φλάουτου στο Κ.Ω.Θ και από σολίστες Φλάουτου στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass