ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Ρεσιτάλ με τον Μανώλη Λιδάκη

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 12:30

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο και ώρα 9.30μ.μ. ο Μανώλης Λιδάκης θα παρουσιάσει στο κοινό της Λάρισας, ένα πρόγραμμα με τίτλο – «ΡΕΣΙΤΑΛ»– που θα περιέχει τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών, που είχε την ευτυχία να τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.

Η συναυλία θα γίνει με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - Επιστημών και του Δημοτικού Ωδείου. Οι πρώτες νότες ενός πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού. Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή . Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς που ένοιωσε ο Μανώλης Λιδάκης όταν ερμήνευε τραγούδια σπουδαίων συνθετών, θέλει να μεταδώσει στο κοινό του . Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, θέλει να ζήσει στις συναυλίες που ετοιμάζει αυτό τον χειμώνα, με τίτλο - ΡΕΣΙΤΑΛ - σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει τη μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας! Tιμή εισιτηρίων /ανέργων –φοιτητικό 10 € / κανονικό – 12 €. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΤΗΛ. 2410 259936

-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΤΣΑΣ - 2410 255672

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass