Η Μικρή Ροδούλα και Το ατρόμητο Λιοντάρι

Δημοσίευση: 10 Νοε 2016 9:23

Tην Κυριακή 13 Νοεμβρίου, το μεσημέρι στις 12, δίνει την δεύτερη κατά σειρά παράσταση για κοινό, η Μικρή Παιδική Σκηνή, με την πολύ όμορφη, “πολύχρωμη” και διασκεδαστική μικρή ιστορία, για τα μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 12 χρονών,

με το υπέροχο Θεατρικό έργο του Γιούρι Στούπελ «Η Μικρή Ροδούλα & Το ατρόμητο Λιοντάρι». Στο μεταξύ έχουν ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούν οργανωμένα την παράσταση παιδιά και μαθητές των Σχολείων και Νηπιαγωγείων. Παραστάσεις για το κοινό θα δίνονται κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 12 μ.μ.,μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων, με γενική είσοδο μόνο 5 ευρώ. Οι οργανωμένες παραστάσεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών & Νηπιαγωγείων & τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, θα δίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις: 9.30 το πρωί. Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για κάθε παιδί είναι μόνο 3,5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ημερομηνιών, οι διευθυντές των Σχολείων, μπορούν να τηλεφωνούν στο: 2410-534313. η στην Υπεύθυνη των Παραστάσεων κ. Μαρία Μπούρπουλα - Κιν: 6945 – 697474).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass