Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Ρωσία

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 19:44

Το Κέντρο Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού «ΡΟΥΣ» (www.russ.gr) που δραστηριοποιείται στο Βόλο από το 2012, διοργανώνει στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:30 το απόγευμα, στη φιλόξενη αίθουσα «Αχίλλειον», εκδήλωση- αφιέρωμα στον Έλληνα συνθέτη Μίκη  Θεοδωράκη και στις άγνωστες σε πολλούς, σχέσεις του με τη Ρωσία.


Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή στους επιτυχόντες μαθητές των πτυχίων πιστοποίησης της ρωσικής γλώσσας ως ξένης για το 2016 που εκδίδονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας. Οι εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιούνται στο Βόλο και για όλη την Κεντρική Ελλάδα από το Κέντρο Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού «ΡΟΥΣ». Τα πτυχία εκδίδονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας, και είναι αναγνωρισμένα όχι μόνο από τον ΑΣΕΠ αλλά και διεθνώς.
Το Κέντρο Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού «ΡΟΥΣ» στα πλαίσια της εκμάθησης της γλώσσας, διοργανώνει κάθε χρόνο εκπαιδευτικά ταξίδια στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, όπου διεξάγονται εντατικά μαθήματα από ρώσους καθηγητές. Παράλληλα παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών σε διάφορα πανεπιστήμια και πόλεις της Ρωσίας, καθώς η Ρωσία σήμερα είναι ρυθμιστής οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων και οι νέοι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τη σπουδαιότητα της ρωσικής γλώσσας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass