Συναυλία με τον Ευριπίδη Μπέκο στη Δημοτική Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2015 20:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:25

 

Ο συνθέτης και πιανίστας Ευριπίδης Μπέκος παρουσιάζει το νέο του project «Έλξεις» στη Δημοτική Πινακοθήκη στο πλαίσιο της έκθεσης «ΣΚΟΥΠ...ίδια αλλιώς» αύριο Τρίτη στις 20:30.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συναυλιακή πρόταση όπου παρουσιάζονται τα τραγούδια της δισκογραφίας που ως τώρα συνδημιούργησε με τον πατέρα του Θωμά Μπέκο, με συμμετοχές των Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ζερβουδάκη, Γ. Ζουγανέλη, Ψαραντώνη, Λ. Μαχαιρίτσα κ.α., αλλά και κάποια από τα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στον νέο δίσκο που ετοιμάζουν.

Τα τραγούδια των Θ και Ε. Μπέκου πλαισιώνονται από πρωτότυπες ορχηστρικές συνθέσεις του Ευριπίδη, όπου το DNA της τροπικής και δημοτικίζουσας μουσικής που κυριαρχεί στους δίσκους τους εμποτίζεται με στοιχεία της δυτικοευρωπαϊκής μουσικής και της jazz, αγγίζοντας τα όρια του ελεύθερου πειραματικού αυτοσχεδιασμού.

Παρουσιάζεται ακόμη και μια σειρά διασκευών – ανατρεπτικών προσεγγίσεων γνωστών ελληνικών μελωδιών προερχόμενων, είτε από την παραδοσιακή ή τη λαϊκή μουσική φιλολογία.

Ο Ευριπίδης Μπέκος στο πιάνο και τα synths μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών – ερμηνευτών, παρουσιάζει το project «Έλξεις» σε ένα πρόγραμμα δύο περίπου ωρών.

Παίζουν οι μουσικοί: Θανάσης Καρυπίδης (βιολί),  Αλέξανδρος Ριζόπουλος (κρουστά-τύμπανα), Παντελής Ζεμπίλης (τραγούδι), Παυλίνα Θεοδόση (βιολοντσέλο) με συμμετοχή του Θεμιστοκλή Μπέκου στο πιάνο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass