ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Εορτάστηκαν τα 40χρονα του Μορφωτικού Συλλόγου

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2015 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:28

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που η συγκίνηση περίσσευε και οι μνήμες.. έρχονταν και φεύγαν, αφήνοντας μια γλυκιά νοσταλγία των χρόνων της νιότης τους, το πρώτο μουσικό συγκρότημα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συκουρίου, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή συναυλία, η οποία ήταν και η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων, που θα γίνουν με αφορμή τον εορτασμό των 40χρόνων λειτουργίας του τοπικού συλλόγου.

Η εκδήλωση έγινε στη Βιβλιοθήκη-Πνευματικό Κέντρο Συκουρίου, όπου τα μέλη του συγκροτήματος ενώθηκαν για να χαρίσουν μουσικές ανάσες στους παρευρισκόμενους και να θυμηθούν τα νιάτα τους, τότε που νέα παιδιά αγάπησαν τη μουσική και στην πορεία ήταν ο οδηγός τους.

Η βραδιά κύλησε με πολύ μουσική, καλή διάθεση με τον Μ.Ε.Σ. περιοχής Συκουρίου να ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συγκροτήματος Βασίλη Πράπα, Στέλιο Δημουλό, Θωμά Πράπα, Παναγιώτη Νούλα, Δώρα Μπάκα-mezzo soprano, γέννημα- θρέμμα του συλλόγου όπως επίσης και τον Βαγγέλη Τσιαπλέ για τη φιλική συμμετοχή τους.

Τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν ακόμη το Δήμαρχο Τεμπών κ. Κων/νο Κολλάτο, τον αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Νταφούλη, τον πρόεδρο τοπικού συμβουλίου κ. Γεώργιο Καλότυχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη διαρκή στήριξή τους σε κάθε δράση του συλλόγου, υποσχόμενοι για τη διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass