ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕ.Λ.Ε. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μέρες Παράδοσης

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2017 9:00

Σε ένα διήμερο αφιερωμένο στον παραδοσιακό χορό και την λαογραφία, το ΚΕ.Λ.Ε, πάντα πιστό στις αξίες της παράδοσης, παρουσίασε στο αμφιθέατρο του 4ουΔημ. Σχολείου Λάρισας τα τμήματα ενηλίκων του.

Με μελωδίες και τραγούδια από όλη την Ελλάδα πάνω από 200 χορευτές ταξίδεψαν τους φίλους του συλλόγου στις περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, του Πόντου, του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας. Όμορφες και πλούσιες φορεσιές, πληθώρα μουσικών και χορευτικά μοτίβα ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου κι έδωσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα τόσο στους παλαιότερους όσο και στους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους χορευτές του ΚΕ.Λ.Ε Στις παραστάσεις εκτός από τα τμήματα του Κέντρου Λαογραφικών Ερευνών, συμμετείχαν τα παραρτήματα της συνοικίας Ιπποκράτη και Ν. Πολιτείας, το ΚΕ.Λ.Ε Τερψιθέας καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερών και ο Σύλλογος Ντόπιων Φαρσάλων « Ενιπέας». Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου Σιαμπέτα Ειρήνη, Γκιτέρσος Κώστας και οι δάσκαλοι Ζάχος Γιώργος, Κρίκη Ελένη, Μπακαγιάννη Φωτεινή και Τσούτσας Γιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass