ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ

Η «Σταχτοπούτα» ... ζωντανεύει στο ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2015 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:52

 

Τα τμήματα μουσικοθεατρικής αγωγής του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Θετταλός», παρουσιάζουν και σήμερα Κυριακή στις 19:30 το μουσικοχορευτικό παραμύθι « Σταχτοπούτα» του Charles Perrault. Στην παράσταση συμμετέχει το τμήμα θεατροπαιχνιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά.

Οι μαθητές ξετυλίγουν την ιστορία της αδικημένης σταχτοπούτας που μεταμορφώνεται από την καλή της νεράιδα και διεκδικεί την καρδιά του πρίγκηπα.

Ένα παραμύθι γεμάτο τραγούδια και χορό που ξεσηκώνει τους μικρούς συντελεστές και τους μεταφέρει στον κόσμο του μουσικού θεάτρου.

Η διδασκαλία είναι της Κατερίνας Ζαχοπούλου.

Σήμερα παίζουν οι μαθητές: Σταχτοπούτα: Τσιμούλη Εβελίνα, Πρίγκιπας: Τσιάρας Νίκος, Σαρλότ: Παπαποστόλου Ειρήνη, Γαβριέλα: Ζιώγα Μαρία, Μητριά: Πόχου Νεφέλη, Νεράϊδα: Αμαλία Σδραβοπούλου, Λάιονελ: Παπαγεωργίου Χρήστος, Βασίλισσα: Τσιούκη Μαρία, Βασιλιάς: Ζιώγας Αποστόλης

Φίλες και κυρίες στο χoρό: Δανιλούλη Νικολίνα, Παπανάτσιου Ελπίδα, Κυριτσάκα Αθανασία, Λίτσιου Φαίη, Κουκόσια Σοφία, Ζιώγα Σοφία.

Άλογα και κύριοι στο χoρό: Πατσαδάκης Γιώργος, Γκουγκουλής Νίκος, Ρουμπιές Γιώργος, Καλοπήτας Θοδωρής, Ζάγουρας Δημήτρης.

Ποντίκια και γάτες: Γεωργάκη Ειρήνη , Εμμέλεια Μπέκα, Πατσάκα Πηνελόπη, Κωστούλας Ερρίκος, Φαλούτσου Αθανασία, Πατσάκα Χριστίνα, Κούτσικος Κωνσταντίνος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass