ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ «ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ»

Μουσικοποιητική βραδιά

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 16:06

Μια ενδιαφέρουσα μουσικοποιητική εκδήλωση διοργάνωσε η Ελληνική Μέριμνα – Παιδική Στέγη Λάρισας στον κήπο του «Εν Λαρίση».

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη συγγραφέα – ποιήτρια Γρηγορία Πελεκούδα και στον εικαστικό Χρήστο Φώκο. Και οι δύο καλλιτέχνες αναγνωρίζοντας το έργο αλληλεγγύης του φιλανθρωπικού Σωματείου, προσέφεραν η μεν Γρηγορία Πελεκούδα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου της «Το πλατινένιο λευκό», ο δε Χρήστος Φώκος τον «Δρομέα» γλυπτό της προσωπικής του συλλογής, για το έργο Αγάπης και Προσφοράς της Ελληνικής Μέριμνας. Η πρόεδρος της Παιδικής Στέγης κ. Αγγέλα Σιτρά ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αλλά και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αλλά και τους δύο καλλιτέχνες για τη στήριξή τους στους σκοπούς της Στέγης. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής, αφού η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο κ. Παιδής έκανε την κλήρωση της λαχειοφόρου για τον «Δρομέα» και τυχερή ανεδείχθη η κ. Βίκυ Στεφανίδου. Ο κ. Φώκος ζήτησε να τραβηχτεί και δεύτερος λαχνός προσφέροντας μια δεύτερη δημιουργία του, έναν μπούστο δερμάτινης τεχνοτροπίας, με τυχερή την κ. Γεωργία Χλιάπη. Η βραδιά έκλεισε μουσικά, με όμορφες μελωδίες από τον Τάσο Χαρμάνη στο πιάνο και την Αλεξία Γαγλία στο τραγούδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass