1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΑΣ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τριήμερο ροκ πάρτι

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 17:15

Στις 21, 22 και 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Αγιάς «Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι», στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Ένα τριήμερο γεμάτο ροκ μουσική υπόσχονται οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, που για πρώτη φορά γίνεται στην περιοχή, με την υποστήριξη του δήμου Αγιάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιδιαίτερες συναυλίες ενώ τα πιο σημαντικά ονόματα που θα εμφανιστούν είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Sleepin Pillow και οι Nightstalker. Οι διοργανωτές έχουν προνοήσει για την μετακίνηση των ενδιαφερομένων από διάφορα σημεία του νομού τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς και διάφορα δώρα και προσφορές που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια του 3ημέρου. Το πρOγραμμα Την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Sleepin Pillow, Roundlights, Electro Vampires, Tullamore Duo, Jamming Farmers, LuminoCity και Τέλος Μπάντων. Εισιτήριο 8€ στο ταμείο, 5€ στην προπώληση. Το Σάββατο 22 Ιουλίου στη σκηνή του Δημοτικού γηπέδου θα βρεθούν οι Nightstalker, Dustbowl, The Dark Rags, Dead Sidewalkers και Secret Theory. Εισιτήριο 11€ στο ταμείο, 8€ στην προπώληση. Την τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 23 Ιουλίου το κοινό θα απολαύσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Blues Trackers και την Dr.Albert Flipout’s one Can Band feat. Mickey Pantelous. Εισιτήριο 13€ στο ταμείο, 8€ στην προπώληση. Το εισιτήριο και για τις τρεις ημέρες είναι 16€. Καθημερινά οι πόρτες του χώρου ανοίγουν στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass