Το Beach Bar Ipanema Γιώργος Λιανός και Γιάννης Βαρδής

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2017 15:32

Το 19ο μουσικό καλοκαίρι του beach bar Ipanema ξεκινάει σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου με ένα από τα καλύτερα ντουέτα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Γιώργο Λιανό και τον Γιάννη Βαρδή.

Η συνεργασία τους ξεκινάει το καλοκαίρι του 2009 με πολλές επιτυχημένες συναυλίες μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα και το μουσικό αποτέλεσμα είναι μαγικό. Οι δύο καλλιτέχνες με ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και θα σας χαρίσουν μια μοναδική παράσταση με τραγούδια που ξεκινάνε από έντεχνο ροκ και καταλήγουν σε λαϊκό. Απόλυτα ξεσηκωτικοί θα σας απογειώσουν σε ένα ξέφρενο μουσικό πάρτι.

Και αυτό το καλοκαίρι μείνε στο beach bar Ipanema (δίπλα στο λιμάνι του Στομίου) σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου. Μείνε και απόλαυσε μουσικές επιλογές από συγκροτήματα που κάνουν τη διαφορά σε ένα χώρο έτσι κι αλλιώς διαφορετικό και μοναδικό.

19 ΧΡΟΝΙΑ IPANEMA! Σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου μετά τις 10.30 το βράδυ στο beach bar Ipanema, το ταξίδι στις μουσικές του κόσμου συνεχίζεται…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass