ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΟ

Οι νότες του Τσιτσάνη «πλημμύρισαν» τον… ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2015 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:19

 

Οι νότες του θρύλου Βασίλη Τσιτσάνη «κατέκλυσαν» χθες βράδυ το Θέατρο του ΟΥΗΛ, στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Γιώργου Λιάνη “Τσιτσάνης - αιώνιος καλπασμός”, που έγραψε για τον βάρδο της λαϊκής μουσικής. Ο συγγραφέας, μιλώντας για τον Τσιτσάνη, υπογράμμισε οτι: «Για µένα, ο Βασίλης Τσιτσάνης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης της λαϊκής µας µμουσικής και µια από τις µμεγαλύτερες προσωπικότητες της Ελλάδας του 20ού αιώνα. Μεγαλύτερος των µμαθητών του, Μάνου και Μίκη, μεγαλύτερος των προπατόρων του, Μάρκου, Μπάτη, Χατζηχρήστου και Παπάζογλου, µμεγαλύτερος και των συγχρόνων του, Καλδάρα, Παπαϊωάννου και λοιπών»..

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών κ. Πάνος Σάπκας και μίλησαν ο κ. Θεόφιλος Αναστασίου, φιλόλογος – συγγραφέας και ο κ. Γιώργος Τσιτρούλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρ. διευθυντής στο Υπουργείο Αθλητισμού. Τα εμβληματικά τραγούδια του Τσιτσάνη παρουσίασαν οι μουσικοί Βαγγέλης Τσιαπλές, μπουζούκι – φωνή, και Σπύρος Καβαλιεράτος, κιθάρα – φωνή. Οργανωτές ήταν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «ΑΝΕΜΟΣ» και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass