ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΒΕΣ – ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:22

Γράφει ο Πέτρος Χατζής

Με τον Δημήτρη Τσιαβέ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τότε που ως σπουδαστής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και αργότερα ως διευθυντής της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας συμμετέχει ως συνεργαζόμενος μουσικός με την Φιλαρμονική της Λάρισας σε πολλές διεθνείς μουσικές διοργανώσεις Φιλαρμονικών.

Τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα τα παίρνει από την οικογένειά του και κυρίως από τους θείους του Νίκο και Σταύρο Χατζηβασίλη. Σε ηλικία 9 ετών παίρνει μαθήματα σαξόφωνου με αποτέλεσμα μόλις 18 ετών να αναλάβει τη διεύθυνση της Φιλαρμονικής της Ελασσόνας. Συγχρόνως γίνεται αρχιμουσικός της Κοινότητας Τσαριτσάνης την οποία και ίδρυσε.Είναι ένας χαρισματικός μουσικός , καταξιωμένος σαξοφωνίστας και αξιαγάπητος χαρακτήρας. Είναι πάντα πράος και χαμογελαστός και εμπνέει σιγουριά και αγάπη στους φίλους και τους συνεργάτες του.

Είναι κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης, Ενοργάνωσης Πνευστών , Φυγής και διπλωματούχος Κλαρινέτου και Σαξόφωνου. Στην Ελασσόνα διατηρεί σχολή μουσικής . Έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με τον Γιάννη Βογιατζή, τη Γιοβάννα, την Κλειώ Δενάρδου, την Πασχάλη Αρβανιτίδη, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Κατσαρό , τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Μελίνα Ασλανίδου κ.α. Το μεγάλο προσόν του Δημήτρη είναι οι ενορχηστρώσεις πνευστών οργάνων και το άριστο παίξιμο του σαξόφωνου.

Πριν ν λίγες εβδομάδες χαρήκαμε τον Δημήτρη στη βραδιά που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας προς τιμή του μαέστρου Γιώργου Κατσαρού. Εκεί ο Δημήτρης μας ξάφνιασε ευχάριστα και ως τραγουδιστής προς έκπληξη πολλών. Ο Γιώργος Κατσαρός τον συνεχάρη για την σωστή απόδοση των τραγουδιών του και μας είπε ότι η ενορχήστρωσης είναι πολύ δύσκολη υπόθεση καθώς απαιτεί πολλές ώρες μελέτης και αφοσίωσης για να πραγματοποιηθεί και να ακουστεί στα αυτιά μας τέλεια. Εύχομαι να ναι πάντα καλά , να μας ταξιδεύει μελωδικά με το σαξόφωνό του και να ΄χει πάντα επιτυχίες. Ολοι όσοι τον γνωρίζουμε από κοντά του αγαπάμε πολύ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass