ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πανελλήνιο φεστιβάλ χορού στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:27

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το 4ο Πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών παιδικών - εφηβικών χορευτικών συγκροτημάτων που διοργανώνει η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας το διήμερο 4 και 5 Απριλίου, στην πόλη της Ελασσόνας.

Πρόκειται για το κορυφαίο αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων στην ελληνική επικράτεια, το οποίο έχει ξεπεράσει προ πολλού τόσο τις εκτιμήσεις των διοργανωτών όσο και το ενδιαφέρον συλλόγων και φορέων. Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, σε συμμετοχή συλλόγων και χορευτών, παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση όλου του κόσμου και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της οργανωτικής επιτροπής, και αφού έχουν επιβεβαιωθεί όλες οι συμμετοχές, στο φεστιβάλ θα παραστούν 89 πολιτιστικοί σύλλογοι (εκπροσώπηση από 20 νομούς της χώρας) με 2.030 χορευτές. Δεδομένων των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, των υποδομών της πόλης της Ελασσόνας και του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί κρίθηκε αναγκαίο να μη γίνουν δεκτές επιπλέον συμμετοχές, παρά το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το Δ.Σ. της Ακαδημίας με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους 70 και πλέον συλλόγους, για τους οποίους δε μπόρεσε να γίνει αποδεκτή η αίτηση συμμετοχής. Ενδεικτικά αναφέρονται συμμετοχές από τα Χανιά, την Τρίπολη, τη Ξάνθη, τις Σέρρες, την Καβάλα κ.α. περιοχές της Ελλάδας. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την επιχορήγηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας ,του Δήμου Ελασσόνας και τη στήριξη γνωστής αλυσίδα καφέ, των επαγγελματιών της πόλης της Ελασσόνας και της Λάρισας καθώς και των μελών και φίλων της Ακαδημίας που προσέφεραν εθελοντικά..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass