Ξεκινά το «Εργαστήρι Ζωής»

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 15:32

Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες χρονιές το «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας ξεκινά τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται και φέτος στο πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο της Λάρισας στην οδό Μανωλάκη 11 και η συμμετοχή όλων των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων είναι δωρεάν. Οι εγγραφές στα τμήματα του Εργαστηρίου Ζωής έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας (Μανωλάκη 11, 2ος όροφος).

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ζωής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τμήματα σε διάφορες ώρες και ημέρες της εβδομάδας από 5 διαφορετικά θεματικά εργαστήρια για παιδιά και νέους και 4 θεματικά εργαστήρια για ενήλικες.

Τα Θεματικά Εργαστήρια είναι τα εξής:

Για παιδιά από 6 έως 12 ετών: Θεατρική παιδεία, χορός, εικαστικά, παραμύθι.

Για νέους από 12 έως 18 ετών: Χορός, θεατρική παιδεία, φωτογραφία, δημιουργική γραφή.

Για ενήλικες: Δημιουργική γραφή, πολιτισμός και ιστορία, εθελοντισμός, φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας: 2410 555935.

*Εξάλλου το «Εργαστήρι Ζωής» ανταποκρινόμενο στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας αλλά και ανιχνεύοντας τις νέες τάσεις και το ενδιαφέρον των εφήβων, προγραμματίζει την πιλοτική υλοποίηση δύο νέων εργαστηρίων: Θέατρο Ενηλίκων που απευθύνεται σε ενήλικες (18 ετών και άνω) που γοητεύονται από την τέχνη του θεάτρου και δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία σε θεατρικές ομάδες και mixtape εφήβων: Η πρακτική mixtape ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90, όπου γύρω από τη δημιουργία μουσικών συλλογών σε κασέτες αναπτύχθηκαν συνεκτικές κοινότητες νέων ανθρώπων.

Οι ενήλικες και οι έφηβοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα εργαστήρια καλούνται να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας (Μανωλάκη 11), καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι. Όταν αποφασιστεί η λειτουργία των νέων τμημάτων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας: 2410-555.935.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass