Παρουσίαση παραδοσιακών χορών

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 16:23

Η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών και η χορευτική ομάδα των Ποντίων φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας παρουσίασαν μια σειρά από χορούς στους συνέδρους που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Λιβαδοπονικό Συνέδριο που διεξήχθη πρόσφατα στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Η μουσικοχορευτική αυτή βραδιά κύλισε σε έντονους ρυθμούς με πολύ κέφι. Οι φοιτητές δεν χόρεψαν μόνο τους προγραμματισμένους χορούς αλλά και πολλούς άλλους μαζί με τους σύνεδρους οι οποίοι έκαναν τους σπουδαστές να αισθανθούν κομμάτι αυτού του συνέδριου με την καλή τους διάθεση και με την συμμετοχή τους στο χορευτικό.

Στόχος των φοιτητών ήταν να προβληθούν τα παραδοσιακά ακούσματα του τόπου, του Πόντου, της Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Θράκης και άλλων περιοχών. Ένας στόχος που αναμφίβολα επιτεύχθηκε καθώς δέχτηκαν συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους και από τον αντιπρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Μιχαήλ Βραχνάκη ο οποίος ήταν και ο συντονιστής του συνεδρίου. Το μοναδικό αυτό πάντρεμα των παραδοσιακών χορών που παρουσίασαν οι χορευτικές ομάδες ενίσχυσε το θετικό κλίμα του συνεδρίου και έδωσε στη βραδιά έναν μοναδικό γιορτινό χαρακτήρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass