Αρωμα Κούβας στη Λάρισα

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΧΟΣΕ ΟΡΙΟΛ ΜΑΡΕΡΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2019 16:00

Ταξίδι στη μακρινή Κούβα έκαναν οι Λαρισαίοι επισκέπτες χθες στον Μύλο του Παππά, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του εν ενεργεία συμβούλου και Πρόξενου της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελληνική Δημοκρατία, Χοσέ Οριόλ Μαρέρο Μαρτίνες.

Ο ερασιτεχνικός φακός του Χοσέ Οριόλ Μαρέρο Μαρτίνες κατέγραψε αυθεντικές στιγμές της σύγχρονης ζωής στην Κούβα, πρόσωπα του πολύχρωμου κόσμου της Καραϊβικής, τα οργιώδη ανάγλυφα τοπία που σχηματίζουν τη γεωγραφία στις Δυτικές, Κεντρικές και Ανατολικές επαρχίες του Νησιού, μέσα από το πράσινο και επιβλητικό αγροτικό περιβάλλον των πεδιάδων και των βουνών και μέσα από τις αστικές χρωματιστές δομές των πόλεων και των χωριών. Η έκθεση που τιτλοφορείται «Με την Κούβα στην καρδιά» δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό του 10ου Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στην Αθήνα, και στη Λάρισα παρουσιάζεται, με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε κουβανέζικο πάρτι με την Κουβανή τραγουδίστρια Marlen Olamo Carreras στο Μπαράκι του Μύλου. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής 10 το πρωί με 10 το βράδυ έως τις 21 Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass