Χορευτικό υπερθέαμα στο ΔΩΛ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 16:02

Εκατοντάδες χορευτές συλλόγων, μουσικοί και χοροδιδάσκαλοι παρουσίασαν χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ένα χορευτικό υπερθέαμα διάρκειας άνω των τριών ωρών στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Την εκδήλωση στο γεμάτο από κόσμο ΔΩΛ άνοιξε το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ με το σκετς «Τα Χριστούγεννα που χάθηκαν» σε σκηνοθεσία του Ακυ Μητσούλη, για να ακολουθήσουν τα χορευτικά των συμμετεχόντων συλλόγων. Αναλυτικά (με τη σειρά εμφάνισης) χόρεψαν: Ο Σύλλογος Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», ο Πολιτιστικός- Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Λάρισας- Λέσχη Πολιτισμού Ανθούπολης, η Χορευτική Ομάδα «Ξένιοι Κρήτες», ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή», ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά, η Χορευτική Ομάδα «Θέμις εν χορώ» του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «ο Πόντος», το Χορευτικό «Αγίου Αχιλλίου», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών ν. Λάρισας, ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Πελασγός», ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών ν. Λάρισας, η Λέσχη Πολιτισμού Αγίου Κωνσταντίνου, ο Σύλλογος Γυναικών Δεσκάτης ν. Λάρισας «Η Ανδρομάνα», ο Χορευτικός Όμιλος Λάρισας, ο Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας, ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων ν. Λάρισας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος περιοχής Σταθμού «Φίλων ο Λαρισαίος». Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης που λόγω του φορτωμένου προγράμματος δεν κατέστη δυνατό να απολαύσει τη χθεσινή χορευτική πανδαισία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και σε μια μικρή ανάπαυλα βραβεύτηκαν οι υπεύθυνοι των συλλόγων που χόρεψαν χθες. Τη χθεσινή εκδήλωση συντόνιζε η Νανά Μαυραντζά, ενώ την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν ο Σύλλογος Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Αγιος Νικόλαος», ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων. Αξίζει να σημειωθεί πως αντί αντιτίμου για το εισιτήριο προσφέρονταν τρόφιμα μακράς διαρκείας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαούτσος, ο πρόεδρος του ΔΩΛ Νίκος Καλτσάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθ. Μαμάκος και Εκτορας Νασιώκας, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Νικολέττα Μπασδέκη, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Θοδ. Καφφές, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γούλας και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass