Ραντεβού στο Φεστιβάλ Πηνειού

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 16:06

Η αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Πηνειού έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, που συμβαίνει σ’ ένα πολύ σημαντικό χώρο για τη Λάρισα, το ποτάμι της, και αφορά σε όλες τις ηλικίες.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλή και καλή μουσική και να πάρουν μέρος σε δεκάδες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Στη διάρκεια του θα εμφανιστούν:

- Fantastic Negrito (Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός blues, R&B, roots music, Κωστής Μαραβέγιας, VIC (Villagers of Ioannina City, ελληνικό συγκρότημα της πειραματικής ροκ σκηνής από τα Ιωάννινα, πρωτοπόροι στο είδος τους, συνδυάζουν stoner ήχο με την ηπειρωτική μουσική), Παύλος Παυλίδης & B-Movies Γιώτα Νέγκα και ο Έλληνας ράπερ 12ος Πίθηκος. Ακόμη: Anna RF (μπάντα από το Ισραήλ), Ζωή Τηγανούρια, Chickn - Blues Trackers - Sadomas - Ison - Future of Matter - Symmetric - A Tribute to Leonard Cohen (Nalyssa Green, Sugahspank, Lou is, Mr. Highway Band- Μαριάνα Ζάχου – Nellcôtes, Βαλλιάκας και Ιδανικοί, Diffusion, MR. SIBAL, Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass