Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών υποδέχεται το καλοκαίρι

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9.30 ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «APPRIME»

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 15:24
Ο φιλόξενος χώρος του APPRIME όπου σήμερα ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών θα υποδεχτεί το καλοκαίρι Ο φιλόξενος χώρος του APPRIME όπου σήμερα ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών θα υποδεχτεί το καλοκαίρι

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας διοργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτυ, με το οποίο υποδέχεται το καλοκαίρι, στο «APPRIME» roof top, σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ.
Με αφορμή το κλείσιμο των εκδηλώσεων του Συνδέσμου για τη φετινή χρονιά, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να γίνουν μέλη, είναι καλεσμένοι σε μια μουσικοχορευτική, κινηματογραφική βραδιά.

Θα επιχειρηθεί ένα μαγικό «ταξίδι» στη δεκαετία του ‘80, αυτή που όλοι λατρέψαμε: «Απόψε λέω να κάνουμε ένα πάρτι», «Το καλοκαιράκι», «Κρουαζιέρα θα σε πάω», είναι μερικές από τις μουσικές μπαλάντες που θα ακουστούν και θα ντύσουν μουσικά την ιδιαίτερη βραδιά, με στόχο να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και να τους μεταφέρουν στα νεανικά τους χρόνια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ η τιμή ποτού έχει οριστεί στα 7 ευρώ. Στα decks του «APPRIME», τον ρυθμό της βραδιάς θα δίνει ο ανεπανάληπτος Dj της πόλης, Γιάννης Καλλιμάνης. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα μουσικά ακούσματα 80’s, με μοναδικά cocktails, που θα απογειώσουν την εμπειρία του μουσικού αυτού ταξιδιού. Το εστιατόριο Apprime βρίσκεται στον 5ο όροφο του Πολυιατρείου Animus, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου 1. Πρόκειται για ένα χώρο που προσφέρει στο κοινό της Λάρισας προσιτή πολυτέλεια, συνδυάζοντας την εκλεπτυσμένη αισθητική του χώρου με τη γαστρονομική εμπειρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass