«Το δέντρο που γελούσε» στην Αιγάνη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2019 16:06

Το βιβλίο της Κατερίνας Αναγνώστου «Το δέντρο που γελούσε» θα παρουσιαστεί μεθαύριο Τρίτη 13 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Θέατρο Αιγάνης στο πλαίσιο του Οlympus Τunnel Festival.

Ένα δέντρο που αναπνέει σαν να γελά, καταφύγιο και φάρος για όποιον κινδυνεύει να χαθεί, στέκεται περήφανο και αγέρωχο. Γύρω απ’ τον κορμό του, φτιάχνουν τις φωλιές τους ένα σωρό πλάσματα. Τα δέχεται όλα πρόθυμα και τα καλωσορίζει γελώντας με την ανάσα του.

Μια νύχτα όμως, ένας κεραυνός αλλάζει τα πάντα! Χαρακώνει τον ουρανό και καταλήγει ίσια πάνω στο δέντρο. Κι εκείνο σταματά πια να γελά… Θα καταφέρει άραγε να ξαναβρεί το χαμόγελό του και να συνεχίσει τη ζωή του;

*Η Κατερίνα Αναγνώστου ζει στη Λάρισα με την οικογένειά της. Η παιδική λογοτεχνία είναι η μεγάλη της αγάπη. Έχει γράψει δεκαεννιά βιβλία, έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, κι έχει φυτέψει άλλα τόσα δέντρα για να αναπληρώσει ό,τι χάνεται από τη φύση. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Αφήγησης (ΠΟΦΛ). Το 1996 πήρε το πρώτο Βραβείο μυθιστορήματος για παιδιά από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά με το μυθιστόρημα «Ο γάιδαρος του αυτοκράτορα», εκδόσεις Καστανιώτη Το 1997 απέσπασε Έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το μυθιστόρημα για παιδιά «Η συμμορία των κούκων», εκδόσεις Καστανιώτη. Το 1999 πήρε Επαινο νια την ιστορία της «Μια φορά μια φωλιά» από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, εκδόσεις Μίνωας. Επίσης, το 2001 απέσπασε Έπαινο για το βιβλίο της «Ιστορίες για τζιτζίκια», εκδόσεις Μίνωας.

 «Το δέντρο που γελούσε» είναι η πρώτη της συνεργασία με τις εκδόσεις Σαΐτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass