«Ξέρω τι θα γίνει»

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΙΑΣ ΦΕΛΕΚΙΔΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ «ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ»

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 16:20

Το νέο βιβλίο της Ρίας Φελεκίδου «Ξέρω τι θα γίνει» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο «Μπαράκι του Μύλου». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Χρύσα Μαστοροδήμου, η εικαστικός Δήμητρα Εξάρχου, η θεατρολόγος Κατερίνα Βασδέκη, η συγγραφέας του βιβλίου Ρία Φελεκίδου και ο Γιάννης Κρανιάς από τις εκδόσεις «Εντύποις».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί από πρωτότυπη μουσική και τραγούδια σε στίχους της συγγραφέως και μουσική του Γιάννη Σπυρόπουλου. Στο τραγούδι η Ελένη Δημοπούλου.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Ντίνα έχει ένα παράξενο χάρισμα (ή κατάρα;). Προβλέπει ζοφερά γεγονότα, συχνά και θανάτους στη ζωή της και στη ζωή των γύρω της. Όλα ξεκίνησαν από εκείνη τη φοβερή νύχτα του τροχαίου, είκοσι δύο χρόνια πίσω, τη νύχτα που σημάδεψε τη ζωή της. Εδώ και τέσσερα χρόνια κατάφερε να ναρκώσει το χάρισμα -ή την κατάρα;- που τη στοιχειώνει. Κάποιος όμως έχει γλιστρήσει στο μυαλό της και κατάφερε να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Τώρα η προφητεία αποκαλύπτεται σταδιακά μέσα από τα μηνύματα ενός άγνωστου αποστολέα στο κινητό της και από τα όνειρά της. Κι αυτήν τη φορά ο εφιάλτης δοκιμάζει τα τελευταία προπύργια της λογικής της, απειλεί πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, ίσως ακόμη και τη ζωή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass