ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΑΣ

Συνεχίζονται οι δράσεις στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 8:23

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας που διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας.

Παιδιά όλων των ηλικιών ανοίγουν την πόρτα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» (28ης Οκτωβρίου 9) και συμμετέχουν στις δράσεις με μεγάλο ενθουσιασμό και πολλή φαντασία.

Η εκστρατεία υλοποιείται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας και σε μεγάλο αριθμό Βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα και οργανώνεται για πρώτη φορά φέτος από την Εθνική Βιβλιοθήκη με την υποστήριξη της δημιουργικής ομάδας του Future Library. Αποκλειστικός δωρητής το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η παρέα των φίλων της βιβλιοθήκης μεγαλώνει! Οι φίλοι του βιβλίου της Marianne Dubuc θα κατασκευάσουν το πιο μεγάλο δέντρο φιλίας, και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 - 7ετών.

Αύριο Τετάρτη 19 Αυγούστου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι παιδιά από 5 έως 7 ετών μπαίνουν στη βιβλιοθήκη – μηχανή του χρόνου και βγαίνουν πάνω σε ένα πειρατικό καράβι στην εποχή των πειρατών. Ετοιμάζονται για ρεσάλτο, μοιράζονται τα λάφυρα, περνούν μια μέρα αρμενίζοντας στις θάλασσες. Με τη βιβλιοθηκονόμο κ. Βασιλική Βλάχου.

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου και την Παρασκευή 21 Αυγούστου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, έφηβοι μπαίνουν στη βιβλιοθήκη και βγαίνουν σε ένα εργαστήρι πληροφορικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε τέσσερις συναντήσεις και έχει στόχο την εξοικείωση με πρόγραμμα Animation. Γράφουν σενάρια, σχεδιάζουν τους ήρωες, προσθέτουν όπου χρειάζεται κίνηση, λόγια και μουσική και παρουσιάζουν τις ταινίες σε προβολή στη βιβλιοθήκη. Σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Α΄ θμιας και Β΄ θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.

Όλες οι δράσεις δεν έχουν κόστος συμμετοχής. Είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης: 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410 531973.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass