Εκθεση Μαλλιόπουλου στους Γόννους

Εγκαινιάστηκε στην Πινακοθήκη και θα είναι ανοιχτή έως 31 Ιανουαρίου

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2019 16:18

Η έκθεση έργων ζωγραφικής του Γοννιώτη, αυτοδίδακτου καλλιτέχνη Θόδωρου Μαλλιόπουλου, εγκαινιάστηκε στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Γόννων «Ζήση και Κριστάνε Παπαδημητρίου».

Την έκθεση ετοίμασε και επιμελήθηκε μετά από πολύμηνη προσπάθεια ο Σύλλογος Φίλων της Πινακοθήκης με αρωγό στην όλη αυτή προσπάθεια τον Δήμο Τεμπών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον κ. Θανάση Καρώνη, που αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του καλλιτέχνη, ο οποίος έλειπε για λόγους υγείας και τον εκπροσώπησαν η κόρη του και η σύζυγός του. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε την καλλιτεχνική δουλειά του συντοπίτη μας Γοννιώτη καλλιτέχνη Θόδωρα Μαλλιόπουλου». Τέλος, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Φίλων της Πινακοθήκης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κήρυξε την έναρξη της έκθεσης και ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδη, επιτυχημένη και με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Στην εκδήλωση εκτός του δημάρχου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Γιώργος Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Μητσογιάννης και Θανάσης Καραναστάσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος δημοτών.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2020.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass