ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Οι «Night Circus» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2015 0:11

 

Στην τελική φάση του το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας, επιφυλάσσει για τους φίλους μικρούς και μεγάλους του ιδιαίτερου αυτού θεάματος, μεγάλες εκπλήξεις, φαντασμαγορικά σχήματα, αστείους κλόουν και ξυλοπόδαρους και μια σειρά από βάθρα στις γωνίες του κέντρου, που επάνω τους θα στέκονται ακίνητα αγάλματα, αγάλματα όμως με ψυχή και μετρημένες κινήσεις.

Κλείνοντας τον κύκλο των συμμετοχών η οργανωτική επιτροπή έχει καταλήξει σε 40 συμμετοχές από Ελλάδα κυρίως, όπως από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη κ.α. αλλά και από εξωτερικό από Σερβία, Γαλλία, Αγγλία κ.α

Στην παρουσίαση των σχημάτων και της καλλιτεχνικής τους πορείας σημαντική θέση κατέχει το σχήμα Night Circus, ένα σχήμα που προήλθε από τη συνεργασία του Noe Gutierrez από το Μεξικό και της Αγγελικής Τσάνη από την Ελλάδα που μοιράζονται τα ταλέντα και το πάθος τους για αυτή την καταπληκτική επίδοση στη φωτιά με την έννοια της φωτιάς και του χορού. Οι Λαρισαίοι θα απολαύσουν μια οπτικά εντυπωσιακή παράσταση στις τέχνες της φωτιάς. Τα φωτεινά σχήματα και το χορευτικό πάθος των καλλιτεχνών που χορεύουν παίζοντας με τη φωτιά θα είναι ένα υπερθέαμα που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στο κέντρο της πόλης. Το Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από την ΚΟΙΝΣΕΠ « Μικροί ΄Ηρωες» με τη συνεργασία της Artfools , τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, χρυσό χορηγό το cafe-bar «Las Ramblas» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ημερομηνία διεξαγωγής είναι: 2 και 3 Οκτωβρίου. Σύντομα θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα των παραστάσεων και επίσης θα παρουσιαστεί η καλλιτεχνική δράση και των άλλων σχημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass