«Λουκουμάδες με μέλι»

ΑΠΟΨΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 11:42

Ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού ψηφιοποιήθηκε το υλικό του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ και πλέον αποδίδεται στο κοινό μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ ακριβώς. Το

πρώτο θεατρικό έργο που θα προβληθεί είναι το «Λουκουμάδες με μέλι», μία μαύρη κωμωδία όπου πεθαίνουν αυτοί που δεν πρέπει να πεθάνουν, λεφτά αλλάζουν χέρια με φρενήρεις ρυθμούς και ένα τζόκερ που κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ βρίσκεται θαμμένο βαθιά στο χώμα».
Το έργο ανέβηκε στις 21 και 22 Ιουλίου 2020 στη Νίκαια με τους εξής συντελεστές: Σκηνοθεσία: Άκυς Μητσούλης. Επιμέλεια σκηνικών: Ευαγγελία Χατζούλη. Μουσική επιμέλεια: Πατρούλα Χριστοδούλου. Σχεδιασμός αφίσας – προγράμματος – φωτογραφίες: Γιάννης Τσανίδης. Βίντεο: Μιλτιάδης Γρεκός. Διεύθυνση σκηνής: Όλγα Παπαβασιλείου. Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης: Κωνσταντίνα Χατζητσομπάνη (πρώτη διανομή Εύη Μπατάλα), Αθηνά Αμπατζή, Λία Κουλίζη, Γιώργος Μπόζαρλης, Θάνος Σακελαρίου και Παναγιώτα Χατζητσομπάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass