Εξι γυναίκες αφηγούνται...

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ» ΣΤΟΝ 8ο ΜΥΛΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 13:02

Η σπονδυλωτή παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου «Το Μαράκι έκλασε» θα παρουσιαστεί απόψε στις 9 στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Η παράσταση είναι βασισμένη σε 5 διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου (Σάκης, Η Τρύπα, Ο Καραγκιόζης, ΕΛΤΑ, Χαρταετοί).


Έξι γυναίκες αφηγούνται πέντε σκληρές ιστορίες με πρωταγωνίστρια την Αγία ελληνική οικογένεια. Με μοναδικό σκηνικό έξι σχολικές καρέκλες και ένα θρανίο -σημεία αναφοράς για τα παιδικά τους χρόνια απ’ όπου ξεκίνησαν όλα- οι Seven Sisters πειραματίζονται με τις έννοιες του αυτοσχέδιου, του χειροποίητου, του μετακινούμενου, του μεταβαλλόμενου, του minimal.
Ένα σύνολο ηθοποιών με βασικό τους μέλημα να επικοινωνήσουν την ιστορία, να παρουσιάσουν την αλήθεια του κειμένου και όχι τους εαυτούς τους που βλέπουν σαν διαμεσολαβήτριες, σαν παραμυθούδες. Με μεγάλες δόσεις χιούμορ, με μικρές δόσεις ειρωνείας και σαρκασμού, με διάθεση παιχνιδιού, βασίζονται η μία στην άλλη, δημιουργούν κοινούς κώδικες επικοινωνίας και ερευνούν διαρκώς το θέατρο, τη σκηνή, τον λόγο και το σώμα.
Σκηνοθεσία: Γιώτα Σερεμέτη
Παίζουν: Χριστίνα Ανδρεάκου, Ελένη Γκιούρα, Άρτεμις Δούρου, Μαρία Σαρέλη, Γιώτα Σερεμέτη, Βάνα Σλέιμαν.
Διάρκεια: 120 λεπτά.
Είσοδος: 2 ευρώ.
Τα έσοδα των εισιτηρίων θα κατατεθούν στον λογαριασμό της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας.
Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια την ίδια μέρα των εκδηλώσεων από την Connectiva, Βενιζέλου 133 και ώρες 10:00-14:00, καθώς και στον χώρο κάθε εκδήλωσης 45 λεπτά πριν την έναρξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass