Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΟ «ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ»

Αφιέρωμα στον αητό της Κρήτης

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:02

Μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ.στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον άνθρωπο που με την διαχρονική αξία των τραγουδιών του, ακόμα συνοδεύει με τα μουσικά του καλέσματα τους σημερινούς αγώνες... 40 χρόνια αποκατάστασης της δημοκρατίας και ακόμα η δημοκρατία στη χώρα μας αναζητά το αληθινό της πρόσωπο.

Με τον Τάκη Χρυσικάκο στην αφήγηση και με τον καθάριο ποιητικό του λόγο, οι θεατές θα ξεναγηθούν στις αστείρευτες ελληνικές αξίες. Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι η Ουρανία Ξυλούρη, η γυναίκα που στάθηκε δίπλα του, έως τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Ο Τάκης Χρυσικάκος και οι «Μαδαρίτες» παρέα με αξιόλογους συντελεστές, ερμηνεύουν αρμονικά ένα θεματικό σύνολο λόγου και μουσικής. Η μουσικοχορευτική παράσταση ολοκληρώνεται με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη. Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου», Παπαναστασίου 57. Τιμή 5 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass