Εκδήλωση από το «Διάζωμα» στο αρχαίο θέατρο Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 13:59 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:03

 

Το επίσημο πρόγραμμα της συνέλευσης του σωματείου «Διάζωμα», που θα γίνει στη Θεσσαλία, από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε και έχει ως ακολούθως:     

Παρασκευή  9:00 Αναχώρηση από τα γραφεία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Μπουμπουλίνας 30, Εξάρχεια). 13:00 Άφιξη στη Νέα Αγχίαλο και Βόλο. Τακτοποίηση στα ξενοδοχεία / Γεύμα ελεύθερο στα εστιατόρια της περιοχής. 18:30. Αναχώρηση για το αρχαίο θέατρο της Δημητριάδας. 19:00 - 21:00. Παρουσιάσεις των εργασιών ανασκαφής, αποκαάστασης και ανάδειξης:

1)            του αρχαίου θεάτρου της Δημητριάδος από τον αρχαιολόγο κο Μπάμπη Γ. Ιντζεσίλογλου, Επίτιμο Τμηματάρχη Μουσείων της ΙΓ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, ανασκαφέα και επιβλέποντα των εργασιών στο θέατρο,

2)            του αρχαίου θεάτρου των Φθιωτίδων Θηβών από την αρχαιολόγο κα Βασιλική Αδρύμη, επίτιμη διευθύντρια του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλικών Σπουδών και διευθύντρια των ανασκαφών του αρχαίου θεάτρου.

21:00 Επιστροφή στη Νέα Αγχίαλο και στο Βόλο. Δείπνο ελεύθερο στα εστιατόρια της Νέας Αγχιάλου και του Βόλου.

Σάββατο 9:30 Αναχώρηση για το αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών. 10:00 - 11:00. Ξενάγηση από την αρχαιολόγο κα Βασιλική Αδρύμη, επίτιμη διευθύντρια του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλικών Σπουδών και διευθύντρια των ανασκαφών του αρχαίου θεάτρου. 11:30. Αναχώρηση από το αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών. 12:00. Άφιξη στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα στο Βόλο. 12:30 - 14:00 Ξενάγηση στο Μουσείο. Παρουσίαση της κοινής δράσης του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» και του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. 14:00. Αναχώρηση για τη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Γεύμα ελεύθερο στα εστιατόρια της Νέας Αγχιάλου και του Βόλου.

ΛΑΡΙΣΑ

17:00 Αναχώρηση για Λάρισα. 18:00 Άφιξη και ξενάγηση στο μικρό θέατρο της Λάρισας.

19:00 - 21:00 Θεατρικό δρώμενο από το Θεσσαλικό Θέατρο με τη σκηνοθετική επιμέλεια του καλλιτεχνικού του διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Τσιάνου. Παρουσίαση των εργασιών ανασκαφής, αποκατάστασης και ανάδειξης του μεγάλου αρχαίου θεάτρου της Λάρισας από τον αρχαιολόγο και πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, κο Αθανάσιο Τζαφάλια. Έναρξη εργασιών της Ζ' Γενικής Συνέλευσης του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ». 21:00 Επιστροφή στη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Δείπνο ελεύθερο στα εστιατόρια της Νέας Αγχιάλου και του Βόλου.

Κυριακή 10:00 - 14:00 Συνέχιση εργασιών της Ζ' Γενικής Συνέλευσης στο ξενοδοχείο «Park» Βόλου 14:00 Γεύμα ελεύθερο στα εστιατόρια του Βόλου. 16:00 Αναχώρηση για Αθήνα από το ξενοδοχείο «park» Βόλου

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass