ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 12 ΚΑΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Φεστιβάλ μουσικής στη Βρύση Τυρνάβου

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 19:39 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:04

 

Στον πανέμορφο χώρο της βρύσης, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το «festibal Vrysis Τυρνάβου», το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου ξεκίνησε από μια παρέα φίλων, με κοινό παρονομαστή την ανιδιοτελή αγάπη τους για την μουσική και την μετάδοσή της, μέσα από εναλλακτικές και αυτοδιαχειριζόμενες ενέργειες.

Φέτος θα φιλοξενηθούν παλιές αλλά και νέες αγαπημένες μπάντες, που η κάθε μία έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να ξεσηκώνει τους θεατές.
Περπατώντας στο γκαζόν, οδεύοντας προς τη λίμνη, ο «POL POT» και ο «MALLOY» σφυρίζοντας ανέμελα, έρχονται ένα «ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ» απροσδιόριστου μήκους, να σερβίρουν σερφαριστά μια ψυχεδελική carbonara...

Πανδαισία μουσικών γεύσεων και ροκ για φαγητό...

Και τα «ΜΩΡΑ» ακούραστα, αγκαλιασμένα με «ΚΑΥΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ» να μην καίγονται ποτέ...
«ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ»

Τα «Μωρά στη Φωτιά», το ιστορικό συγκρότημα του Στέλιου Σαλβαδόρ, εδώ και 25 πλέον χρόνια, με τέσσερα studio album και ένα 4πλό livecd+dvd, επηρέασε και επηρεάζει συγκροτήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνα, επαναπροσδιορίζει και φέτος μουσικά και στιχουργικά το ελληνόφωνο ροκ.

Με ανανεωμένη σύνθεση και καινούργια τραγούδια, δημιουργεί αξέχαστες συναυλίες, γεμάτες μελωδία, δύναμη και αμεσότητα.

Με κιθάρα, τρομπέτα, πλήκτρα, τύμπανα, μπάσο και φωνές, ερμηνεύουν επί σκηνής όλα τους τα παλιά και νέα τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ. «Κάτω στην Πόλη», «Παυσίπονο», «Αδρεναλίνη»,«Μανιφέστο», «Βαβυλωνία», «Ο Χαμαιλέων», «Υποσχέσεις» «Μοιραίο Καραβάνι», «Smoking Rabbit» κ.α., αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, είναι μερικά από αυτά που αποτελούν το πλούσιο πρόγραμμά τους.

Τη σύνθεσή τους επί σκηνής αποτελούν οι : Στέλιος «Σαλβαδόρ» Παπαϊωάννου: ηλεκτρικό μπάσο, φωνή Γιάννης Σαββίδης : ηλεκτρική κιθάρα Φίλιππος Κωσταβέλης: πλήκτρα, συνθεσάιζερ Χρήστος Εμεξεζίδης: τρομπέτα Φώτης Τσακυρίδης : τύμπανα.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass