ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ»

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στα λιμάνια του κόσμου

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2014 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:13

Με τραγούδια νοσταλγικά που παραπέμπουν με τους στίχους τους στα λιμάνια του κόσμου, θα κλείσει ο κύκλος των εξαιρετικά επιτυχημένων μουσικοθεατρικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε το φετινό καλοκαίρι στην «Αυλή του Μύλου», το «Θεσσαλικό Θέατρο». Έτσι λοιπόν απόψε στις 9.15 μ.μ., η αποχαιρετιστήρια παράσταση φέρει τον τίτλο «Τα λιμάνια του κόσμου». Είναι μια συναυλία που προετοιμάζεται καιρό από το μουσικό σύνολο «Brasilentina» και στην οποία ο Κώστας Τσιάνος, θα ερμηνεύσει ποιήματα και θα αφηγηθεί ιστορίες με αναφορές στα λιμάνια του κόσμου.

Θα γίνει ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στα λιμάνια της Νάπολης, του Μπουένος Άιρες, του Ρίο ντε Τζανέιρο και φυσικά του χιλιοτραγουδισμένου λιμανιού του Πειραιά. Το κάθε λιμάνι έχει την ιδιαίτερη μουσική του και τα τραγούδια έγιναν παγκόσμια γνωστά. Το «Solemio» της Νάπολι, η «Comparsita» τo «Tico-tico» της Βραζηλίας, «Ένα καράβι απ΄το Πειραιά» «Το πλοίο θα σαλπάρει», «Maryzzella», «Κάθε λιμάνι και καημός» και φυσικά το θρυλικό «Τα παιδιά του Πειραιά». Θα ερμηνευτούν πολλά τραγούδια των λιμανιών για να βρεθούν όσοι παρακολουθήσουν τη βραδιά κοντά στους καημούς, τους έρωτες, τα όνειρα και τη σκληρή ζωή των ναυτικών. Στην «Brasilentina» συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Ταμβακάς, Αστέρης Τσέτσιλας, Σπύρος Καβαλλιεράτος, Πέτρος Παππάς, Γιάννης Μακρυγιάννης, Γιάννης Τρυφερούλης, Κώστας Αρσένης, Γιάννης Αγγελάκης, Αντωνία Βισβίκη, Βαγγέλης Τσιαπλές, και Ρήγας Μακρόπουλος. Εισιτήρια προπωλούνται 10 π.μ.-1 μ.μ. στα γραφεία του θεάτρου στο «Μύλο του Παππά και από τις 7 το απόγευμα στο ταμείο του θεάτρου στο τηλ. 2410-533.417.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass