Μία κωμωδία για τη ζωή, σε δύο πράξεις

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΣΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2022 11:05

Το Θέατρο «Εκστάν» σήμερα Σάββατο στις 9 μ.μ. και αύριο Κυριακή στις 7 μ.μ.

παρουσιάζει στο Νέο Θέατρο Τεχνών (Τζαβέλλα 1 και Εργατικής Πρωτομαγιάς) την κωμωδία «Η ζωή σε δύο πράξεις». Η παράσταση στηρίζεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων γαλλοφωνίας 2022. Συγκεντρώνει δύο κωμικά γαλλικά μονόπρακτα σκηνοθετημένα από τον κορυφαίο Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Ζαν-Πωλ Ντενιζόν. Τα δύο κωμικά έργα έχουν ανεβεί στη σκηνή του «Εκστάν» στην Αθήνα κατά τη χειμερινή περίοδο του 2021/22 κι έχουν δεχτεί ενθουσιώδεις κριτικές. Στην πόλη της Λάρισας, τον θίασο είδαμε το 2018 στις «Καρέκλες» του Ιονέσκο (Βλέπε βραβείο σκηνοθεσίας, ερμηνειών), στο Θέατρο Τεχνών. Η παράσταση ανοίγει με την Ιστορία της Μαρί που έχει γραφτεί από τον διάσημο φωτογράφο του Παρισιού του Μεσοπολέμου, Ζωρζ Μπρασσάι. Στο θεατρικό του έργο εστιάζει γύρω από ένα πρόσωπο σε κατάσταση ανισότητας από άλλα. Μεταφέρει στη σκηνή το παράδοξο πορτραίτο της καθαρίστριας Μαρί. Το έργο αναδεικνύει το μέγα θέμα της εποχής μας: Το δύσκολο της αποδοχής του Άλλου, κυρίως σε μια εποχή φτωχοποίησης.
Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ και 10 ευρώ (γκρουπς, άνεργοι, φοιτητές). Διάρκεια παράστασης 2 ώρες. Κρατήσεις: 2410-534.313. Προπώληση: WWW.TICKETMASTER.GR/2111-981.535.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass