ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΦΡΟΥΡΙΟ»

Μουσικό απογευματινό από την ΣΟΝΔΛ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2014 22:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:54

 

Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει μουσικό απογευματινό την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο κέντρο «Φρούριο».

Πρόκειται για το καθιερωμένο ραντεβού με την έναρξη της καλλιτεχνικής χρονιάς, με σκοπό την ενημέρωση από τον μαέστρο Χρ. Κτιστάκη του προγράμματος της νέας συμφωνικής χρονιάς, την επανεγγραφή των παλαιών μελών και την εγγραφή νέων.

Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ιταλικά τραγούδια που θα αποδώσει με τη ζεστή, ευαίσθητη και εκφραστική φωνή του, ο Γιώργος Αποστολόπουλος και στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο καταξιωμένος μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Χρήστος Κτιστάκης.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, καλούν όλους τους φιλόμουσους Λαρισαίους, να γίνουν μέλη του κατανοώντας την ανάγκη στήριξης της Συμφωνικής Ορχήστρας, αυτής της σπουδαίας δομής του πολιτισμού της πόλης, που την έκανε πολλές φορές υπερήφανη.

Με εξαιρετικές παραστάσεις κράτησε ψηλά τον πήχη, ενθουσιάζοντας το φιλόμουσο κοινό προσφέροντας απλόχερα μουσικές στιγμές υψηλής αισθητικής.

Βασικοί συντελεστές της επίτευξης των στόχων της ορχήστρας είναι ο μαέστρος της Χρ. Κτιστάκης και οι ταλαντούχοι μουσικοί που τη αποτελούν.

Με την συνεργασία και την συμπαράσταση του συλλόγου η Συμφωνική Ορχήστρα, προτίθεται να συνεχίσει, να δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Λάρισας να παρακολουθεί παραστάσεις, που εκτός από το θέαμα και την τέρψη της ψυχής, ενισχύουν τον πολιτισμό της πόλης προσθέτοντάς του πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass