ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο «Δον Κιχώτης» στο «Θέατρο Τεχνών»

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2014 12:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:56

 

Η Παιδική - Νεανική Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» Λάρισας, ανεβάζει το έργο του Θερβάντες, «Δον Κιχώτης», όπου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 12 μ.

Πρόκειται για μια φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του μουσικού Δημήτρη Λέκκα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Στέλιος Μπουρλής, τα κοστούμια η Σμαράγδα Χατζή, ενώ τις χορογραφίες δίδαξε η Λαρισαία χορογράφος Αγγελική Σαρήογλου. Εκτός από την παράσταση της Κυριακής, για το κοινό θα δοθούν παραστάσεις επίσης στις: 12, 19 και 26 Οκτωβρίου με (τιμή εισιτηρίου 5€). Καλεσμένοι να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα, και όλες τις κυριακάτικες παραστάσεις, είναι όλοι οι διευθυντές και οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, των σχολείων της Λάρισας και του νομού. Τους 20 και πλέον ρόλους του κλασσικού αυτού έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σουπιάδης, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Λίνα Νούτσου, Σμαράγδα Χατζή, Δημήτρης Τσατσανάκος και Ειρήνη Σιδηροπούλου.  Οι μαθητές των σχολείων, μπορούν να παρακολουθήσουν οργανωμένα την παράσταση, από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου με τιμή εισιτηρίου για κάθε μαθητή 4€. Οι κρατήσεις των θέσεων γίνονται στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534.313.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass