«Performance ROOMS 2023»

Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΒΙΒΙΑΝ ΓΟΥΓΟΥΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ «ORIGINAL S(K)IN» ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2023 11:31

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πάνθεον παρουσιάζει την Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο «Performance ROOMS 2023» στην Αίθουσα Τέχνης «Καππάτος», στην Αθήνα. Δεκαπέντε επιμελητές παρουσιάζουν 20 Performers από τις Εικαστικές Τέχνες καθώς και από άλλα καλλιτεχνικά πεδία όπως το Θέατρο, τον Χορό, τη Μουσική, τα Multimedia, στα δωμάτια της γκαλερί, σε διάστημα 3 εβδομάδων και σε 3 ομάδες.
Κάθε ομάδα θα αποτελείται απο 5 Performances και θα παρουσιάζεται από ένα τριήμερο. Σε κάθε δωμάτιο θα επιτελείται και μια ζωντανή performance κατά την τριήμερη διάρκεια της κάθε ομάδας, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό, στα εγκαίνια με την 1η ομάδα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, 19:00 - 22:00 και στη συνέχεια Παρασκευή 27/1 και Σάββατο 28/1, 19:00 - 22:00, η 2η ομάδα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, Πέμπτη 2/2 και Παρασκευή 3/2, 19:00 – 22:00 και η 3η ομάδα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 10/2 και Σάββατο 11/2, 19:00 – 22:00. Στο 1ο μέρος, αύριο Πέμπτη, την Παρασκευή 27/1 και το Σάββατο 28/1, 19:00 - 22:00, συμμετέχει μετά από επιλογή, η Λαρισαία χορεύτρια, χορογράφος, performer, Βίβιαν Γουγουλιά με την performance «Original S(k)in» σε επιμέλεια Βαλεντίνης Μαργαριτοπούλου. “Original S(k)in”: «Η πρωτόπλαστη γέννηση. Το αμάρτημα. Η σαρκική απόλαυση και η απενοχοποίηση του γυναικείου αισθησιασμού. Το πέρασμα από την αθωότητα στην ενηλικίωση. Η εσωτερική πάλη. Το σύνδρομο της γυναίκας αράχνης. Το κορίτσι, η έφηβη, η γυναίκα, η αμαζόνα, η θεά. Αποκάλυψη της Αφροδίτης. Μadonna, La Divina. Από την Εύα στην Αλίκη στν Χώρα των Θαυμάτων. Από τη Μέριλιν Μονρό στη Λολίτα. Μία μελέτη της γυναικείας φύσης και των εκφάνσεών της. Καλό και κακό. Ισορροπία. Ενσάρκωση του «Δεύτερου Φύλου». Ερωτισμός. Ψυχογράφημα του γυναικείου σώματος και του αισθησιασμού. Τότε και τώρα. Γυναικείο Μανιφέστο. Από τη ΛΑΣΠΗ στη ΣΑΡΚΑ. Από την ΑΜΑΡΤΙΑ στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Original Sin ή Original Skin; Και τα δύο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass