Ο Β. Νεμπεγλεριώτης στη Φωτογραφική Λέσχη

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 μ.μ.

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2023 12:08

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας υποδέχεται σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ζιαζιά (Ροδόπης 48, Χαραυγή) τον Βασίλη Νεμπεγλεριώτη, ο οποίος θα παρουσιάσει τη φωτογραφική του δουλειά. Ο Βασίλης Νεμπεγλεριώτης γεννήθηκε και ζει τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα. Εκφράζει τη φαντασία του μέσω του μέσου της φωτογραφίας από το 2017 και είναι αυτοδίδακτος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τους Γιάννη Στρατουδάκη, Νατάσα Καρακατσάνη, Λίλα Ζώτου και σκηνοθεσίας με τον Αλέξανδρο Σιπσίδη.


Υπήρξε μέλος της φωτογραφικής ομάδας Fplus από το 2018-2022. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε ομαδικές εκθέσεις (Anthropause – Momus 2020, Keep Distance – Photopolis Agrinio Photo Festival 2021, Public Domain – Momus 2022, Down to Earth – 8th Thessaloniki Biennale of Contemporary Art 2023) σε διεθνή φωτογραφικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Photometria International Festival – Parallel Voices 2020, Antiparos International Photo Festival – Wild Side 2021, Nida International Festival – New Borders 2021, Belfast Photo Festival 2021 – Shortlisted) και σε ατομική έκθεση με τίτλο «...λιβάδι από ασφοδίλι...», Μύλος του Παππά, Λάρισα (2019). Εικόνες του αποτελούν μέρος ιδιωτικών συλλόγων και του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.
Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass