«Ο Εγωιστής Γίγαντας»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2023 7:12

Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη, ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης παρουσιάζουν την παιδική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας» της Θεατρικής Ομάδας Μικρός Βορράς.

«Ο Εγωιστής Γίγαντας» είναι ένα διαχρονικό αποκαλυπτικό παραμύθι του Oscar Wilde για μικρά και για μεγάλα παιδιά, που μας μεταφέρει στον δικό μας παιδικό κόσμο με χιούμορ, τρυφερότητα, αλλά και με προβληματισμό για τη διαχείριση των συναισθημάτων και ειδικότερα του θυμού.
Η θεατρική παράσταση απευθύνεται στον Γίγαντα που κρύβουμε μέσα μας και στους Γίγαντες εκεί έξω. Σε όλους και σε όλες που βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή και ο θυμός θόλωσε το μυαλό τους. Σε όλα τα παιδιά που ζουν και χαίρονται την κάθε στιγμή και στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας και μας ζητάει να μην το αφήσουμε μόνο του ξανά ποτέ.
«...όποιος γίγαντας στον κήπο του φυτέψει λίγη, τόση δα, καλοσύνη γιγάντιο δέντρο αιωνόβιο σε λίγες μέρες θα έχει γίνει!».
Τρεις ηθοποιοί θα μεταμορφωθούν μπροστά στα μάτια μας και θα μας αφηγηθούν το παραμύθι με τον πιο μαγικό σκηνικό τρόπο. Διάρκεια: 70 λεπτά. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass