«Το τερατάκι, εγώ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΕΡΣΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2024 11:35

Το παιδικό βιβλίο της βραβευμένης με το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Πέρσας Ζαχαριά «Το τερατάκι, εγώ» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία Qualia, το βιβλιοπωλείο Καλτσάς και οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. «Το τερατάκι, εγώ» αποτελεί μια εικονο-ιστορία εξερεύνησης του εαυτού, των ορίων και της θέσης μας στον κόσμο, και μας ξεσηκώνει να αφουγκραστούμε και να κατανοήσουμε την εσωτερική μας φωνή. Η βασική ερώτηση που θέτει στους/στις αναγώνστες/τριες του, ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι « τι μπορεί να συμβεί αν συναντήσεις ένα τέρας; Από που έρχεται και τι μπορεί να θέλει να σου πει;». Προκειμένου να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, μικρά και μεγάλα παιδιά θα συναντηθούμε όχι απλά για να διαβάσουμε το βιβλίο, αλλά και για να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε σε ένα ολοκληρωμένο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα το οποίο θα εμψυχώσουν η Πέρσα Ζαχαριά και η Κλαίρη Μπακούρα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 6970921552 και μέσω emailhello@qualiaexperiences.org
Η Πέρσα Ζαχαριά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ζωγραφική στο Central Saint Martins του Πανεπιστημίου Τεχνών του Λονδίνου. Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο Λονδίνο, στη Βιέννη και στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται ως ζωγράφος-εικονογράφος. Παράλληλα, διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εικονογραφήσει με επιτυχία σειρά παιδικών βιβλίων. Το 2023 έλαβε το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου μαζί με τη συγγραφέα Μυρτώ Καλοφωλιά για τη δουλειά τους «Μοναχική Υπόθεση» (εκδ. Καλειδοσκόπιο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass