Ο φωτογράφος Νίκος Κόκκας παρουσιάζει τη δουλειά του

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2024 11:10

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί σήμερα Τρίτη και ώρα 7.30 μ.μ., στον Μύλο του Παππά (1ος όροφος), Γεωργιάδου 53, στη Λάρισα, τον φωτογράφο Νίκο Κόκκα, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό τη φωτογραφική του δουλειά.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Είσοδος ελεύθερη.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΣ
Γεννήθηκε στη νοτιοδυτική Γερμανία στις 10 Ιανουαρίου του 1972. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά η οικογένειά του μετανάστευσε στη Γερμανία για δεύτερη φορά όταν ήταν 15 χρονών. Αγόρασε την πρώτη του φωτογραφική μηχανή SLR, τη Minolta X-700 στην ηλικία των 16 ετών και άρχισε να ανακαλύπτει τις ατελείωτες πτυχές του φωτός, στο χρώμα και στο B&W. Ως αυτοδίδακτος και έχοντας ταξιδέψει πολύ στην Ευρώπη, επέστρεψε στην Ελλάδα το 1995, στην Αθήνα, με έναν μόνο στόχο: Να αρχίσει να εργάζεται ως ελεύθερος δημοσιογράφος και φωτογράφος. Αποφοίτησε από το «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» το 1996. Μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει και εκδώσει πάνω από 150 ταξιδιωτικά και κοινωνικά θέματα από Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Σουηδία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Παναμά, Ζάμπια, Αγγλία, Ιρλανδία, Ομάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πριν από αρκετά χρόνια ανακάλυψε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πορτραίτα, καθιστώντας το ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του μέχρι σήμερα. Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ελληνικά περιοδικά, εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικά. (Το Βήμα, ΒΗΜagazino, ΒΗΜΑ Men, ΒΗΜΑ Donna, «K», Καθημερινή, Ταξίδια Καθημερινής, Γαστρονόμος Καθημερινής, Ελευθεροτυπία, «Ε», Γεωτρόπιο, National Geographic, National Geographic Traveller, DIVA, Γυναίκα, Hilton Magazine, Big Fish, Travel.gr, Incredible Greece Magazine, το Ίδρυμα Ωνάση, αλλά και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση κ.ά.).
Επίσης, έχει συνεργαστεί με επιχειρηματικούς ομίλους, καθώς και με σημαντικό αριθμό ιδιωτών επιχειρηματιών, κυρίως στον αρχιτεκτονικό, ξενοδοχειακό, γαστρονομικό και οινικό τομέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass